Studii de piata

În fiecare an societatea noastră pune la dispoziţia publicului larg informaţii de interes public şi articole de educaţie imobiliară prin intermediului blog ului nostru şi care se  bucura de o largă audienta. În plus oferim clienților noștri premium analiza de piață specifică, periodica care conține estimări ale pieței imobiliare sau nișe din aceasta cum ar fi estimări ale ratelor de capitalizare, evoluții ale diverselor sectoare din piața imobiliară cum ar fi industria hotelieră, piața rezidențiala, opinii asupra urbanismului si potențialului acestuia din diverse zone ale orașului și județului. Experiența noastră este vastă în acest domeniu iar în anii 2009 si 2010 am întocmit analiza fondului imobiliar al județului Cluj, lucrare care a fost fundamentată pe analize complexe fiind utilizata de Camera Notarilor Publici din Cluj, Tribunalele, Judecătoriile, Curtea de apel dar şi de Direcția de Finanțe a Județului, și alte instituții ale administrației locale si centrale. 

Analizele realizate au fost continuate şi în anii următori si au fost concretizate din 2011, 2012 si 2013 cu studii de piață pentru clienți privați, comunicări în cadrul unor conferințe având ca teme piața imobiliara, industria hoteliera, şi dezvoltare peri urbana şi zonele periferice ale județului Cluj.

Lucrările realizate au fost pe deplin apreciate de către clienții noștri, existând deja o colaborare şi cu alte societăți ce activează în aceste domenii.

O parte din aceste studii, care nu au un caracter exclusiv, au putut fi puse la dispoziție pentru publicul larg si pot fi consultate în secțiunea Downloads de pe site sau pe blog.